Do góry

Przekąski Przepis na:

Francuskie koperty (na szybko)

Przepis dnia 2010-11-16
Francuskie koperty (na szybko)

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1167

Dodano:

Odsłon: 26760

Szybkie w przygotowaniu, smaczne i efektowne:)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ciasto francuskie pokroic na kwadraty, środek każdego posmarować sosem czosnkowym(może być juz gotowy, ale ja wolę sama zrobić) dodać plaster serażółtego i grzyby podsmarzone z cebulką. Posypac ulubionymi przyprawami.Rogi składać do środka i posmarować mlekiem. Piec w temp 180 stopni ok 20 min.

  2. Koperty są bardzo sycące a "środek" można modyfikować wg gustu. Ja robię również z koncentratem pomidorowym, szynką i pomidorem.

  3. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

zabecka 14 listopada 2010 Jak najbardziej można użyć pieczarki:) A jeśli chodzi o sos w środku to radzę nie przesadzić z ilością ,żeby nie wypłynął. Życzę smacznego!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mimi619 14 listopada 2010 Mam nadzieje, że wyjdą mi jutro takie z pieczarkami :)
Ciekawy sposób z użyciem sosu w środku.
Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kuchcik2 14 listopada 2010 Grzyby są już prawie na ukończeniu, ale myślę, że można je zastąpić pieczarkami?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń