Do góry

Przekąski Przepis na:

francuskie koperty z serem camembert

francuskie koperty z serem camembert

Autor:

Przepisów i artykułów: 625 Ocena: 8973

Dodano:

Odsłon: 29301

chrupiące, pysznie aromatyczne danie, szybkie w przygotowaniu, a jeszcze szybciej znika z talerza :-)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ciasto rozmrozić, przekroić na 6 kwadratów. Sery przekroić na 3 każdy (wyjdzie 6 kawałków). Ułożyć na środku każdego kwadratu, posypać pokrojoną w kostkę wędlinę, zawinąć w koperty. Posmarować jajkiem. Wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blachę.

  2. Piec ok. 15 min. w temp. 200 stopni

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń