Do góry

Przekąski Przepis na:

Francuskie paszteciki

Francuskie paszteciki

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 145

Dodano:

Odsłon: 10881

dzis moje paszteciki bedą ze wszystkim co mam w lodowce :) czyli: Pasztet pomidorowy, paprykowy i czosnkowy Parówki Białe cienkie kiełbaski Ser żółty.

Składniki

  • Gotowe ciasto francuskie 2 op
  • pasztet każdego rodzaju ( jak kto lubi ) 4 małe foremki lub 2 duże.
  • 1 jajko
3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ciasto pokroiłam na 8 kawałków każdy może pokroić jak chce rozmiar dowolny.
    Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdy kawałek ciasta. Nakłada,Y pasztet i zawijamy. Na koniec smarujemy jajkiem już zawinięte żeby ładnie sie przyrumieniło.
    Piekarnik na 200 stopni pieczemy około pół godziny.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń