Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam już nie raz i jest na prawdę pyszne.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 90
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 16
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 90
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 16
Składniki
Filety drobiowe pokroić na duże kawałki,obtoczyć w jarzynce. Pieczarki oczyścić,każdą pokroić na cztery części. Cebulę posiekać. Na oleju podsmażyć mięso,cebulkę i pieczarki. Rosół rozprowadzić w 300 ml gorącej wody,dodać do mięsa.Dusić 5 minut. Mąkę rozprowadzić w śmietanie,połączyć z mięsem. Zagotować. Podawać z ryżem.