Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mają specyficzny smak i nie są tak tuczące jak te tradycyjnie przygotowywane. W zalezności od ilości użytego tłuszczu- mi w 100g wyszło około 200 kcal.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 187
Polecam.
Odsłon: 883
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 184
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9290
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 187
Polecam.
Odsłon: 883
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 184
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9290
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć. Pokroić jak na frytki i wrzucić do zimnej wody na chwilkę. Następnie odsączyć i oprószyć przyprawą do ziemniaków np. Prymat. Można dodatkowo frytki obtoczyć w ziołach: pietruszce, koperku, bazylii. Rozgrzać patelnię teflonową z olejem i wrzucić frytki obtoczone w przyprawie i ziołach. Smażyć aż uzyskają złoty kolor.