Przekąski Przepis na:
Frytki z marchewki

Składniki
- 8 większych marchewek
- 1 łyżeczka natki pietruszki
- 1 łyżeczka suszonego majeranku
- szczypta chili
- 1 łyżka oleju rzepakowego
- sól
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Przygotowanie
-
Marchewki myjemy, obieramy, kroimy w słupki. Przyprawy i olej mieszamy w dużej misce, do której wsypujemy warzywa. Obtaczamy w mieszance, wrzucamy na blachę do pieczenia i pieczemy około 45 minut w 180 stopniach. Podajemy z ulubionym dipem.
Komentarze do przepisu (3)

GREGORHSPEED 17 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Serio?!? Nie wiem jak tak możesz! Przecie to idealna przechrupka do me3óf i takich tamów <30 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 16 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
bardzo smaczne :)6 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 16 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Mniam - uwielbiam <36 Kto głosował? | Odpowiedz