Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35878
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 141
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 255
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 290
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35878
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 141
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 255
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 290
Składniki
Ziemniaki obrac, ugotowac. Po ostudzeniu ugniesc. Dodac jajka, parmezan i szynke w kostkach. Wszystko razem wymieszac. Blaszke prostokatna wysmarowac margaryna i wysypac bylka tarta. Wylozyc polowe masy ziemniaczanej. Na nia poukladac pokrojona w plasterki mozzarelle. Na wierz wylozyc reszte masy ziemniacznej. Piec 30 min. - 180°C. Smacznego !!