Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak z pora ułożymy uszka na wierzchu to wyjdzie nam zajączek Wielkanocny
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 339
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 674
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 339
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 674
Składniki
1. Ogórki myjemy i obieramy ze skórki. 2. Ogórki pokroić na 5 cm krążki i wydrążyć środek, pozostawiając dno. 3. Rzodkiewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Jabłko obieramy usuwamy nasienie i również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
5. Szczypiorek umyć i drobno posiekać.
Szczypiorek , rzodkiewkę, jabłko wymieszać z serkiem.
7. Farszem wypełniamy ogórki i przybieramy rzodkiewką oraz wąsami szczypiorku. 8. Przekąska gotowa. 9. Smacznego.