Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Składniki
. Białka wlej do naczynia i ubij z cukrem wanilinowym
Żółtka przełóż do drugiego naczynia, utrzyj z miodem i powoli dodaj roztopione masło.
do żółtek z miodem i masłem, stopniowo dodaj przesianą mąkę z kakao, mleko i proszek do pieczenia.
do przygotowanej masy dodaj ubite białka.
Piecz w gofrownicy z grubą kratką.
Podawaj z bananami i kremem orzechowym.