Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5208
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 73
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5208
Tą zupę pamiętam jeszcze z czasów dzieciństwa, bardzo jej nie lubiłyśmy. Raze...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 19
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 73
Składniki
Kapustę zszatkować, posolić, odstawić, żeby puściła sok. Odcisnąć. Celulę drobno kroimy i podsmażamy razem ze startą marchewką na oleju. Ryż gotujemy do miękkości. Składniki mieszamy doprawiamy, formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju na złoty kolor. przekładamy na naczynie żaroodporne wcześniej wysmarowane przecierem pomidorowym. W 1,5 szklanki wody rozpuścić kostkę, dodać resztę przecieru pomidorowego. Wymieszać. Zalać gołąbki. Wstawić do piekarnika na ok 1h. piec pod przykryciem.