Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie które osoby nie lubią kapusty w normalnych gołąbkach więc wyszukałam mały zamiennik.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 66
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 66
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce i posoli. Odstawić na pół godziny żeby puściła sok, który trzeba zlać.
Mięso wymieszać z jajami kaszka manną kapustą i czosnkiem – przyprawić.
Smażyć na oleju tylko uważać bo kapusta może się przypalać. Gdy będą już rumiane wlać wodę i dodać koncentrat.