Do góry

Dania główne Przepis na:

Golonka

Golonka

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 979

Dodano:

Odsłon: 37140

Golonka ala Kuron

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Oczyszczone i umyte golonki gotowac w przyprawach do czasu az mieso zacznie odchodzic od kosci.

  2. Przygotuj bejce,dokladnie mieszajac wszystkie skladniki.

  3. Golonki po ugotowaniu wyjmujemy do brytfanny w ktorej ma sie dopiekac,nacinamy skorke,ja skore calkiem sciagam ,nacieramy bejca golonke reszta bejcy podlewamy wlewamy do brytfanny

  4. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do190 stopni okolo 50 min

  5. Podajemy z pieczonymi ziemniakami,chrzanem,lub zeby bylo zdrowiej z salatami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń