Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre, tanie, dietetyczne, to żart oczywiście. Jest wiele rodzajów robienia golonki, ja robię ją tak, czy smaczna? Moi znajomi mówią, tak.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 115
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1043
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 115
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1043
Składniki
Napeklowaną wcześniej golonke, gotujemy aż do miękkości ze wszystkimi podanymi składnikami
Ugotowaną golonke, zostawiamy na noc w zalewie z gotowania.
Na drugi dzień pieczemy ją w zależności od wielkości i piekarnika, ja robię to w 160 przez godzine i oto efekt