Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sosik którym możemy zastąpić tak często podawany zwykły majonez.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 81
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 81
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Składniki
W rondlu topimy masło dodajemy mąkę i robimy białą zasmażkę, rozprowadzamy ją bulionem i gotujemy na małym ogniu aż sos zgęstnieje. Dodajemy musztardę, sos worcester, sól, pieprz i śmietanę mieszamy i podgrzewamy (nie gotować !).
W rondlu topimy masło dodajemy mąkę i robimy białą zasmażkę, rozprowadzamy ją bulionem i gotujemy na małym ogniu aż sos zgęstnieje. Dodajemy musztardę, sos worcester, sól, pieprz i śmietanę mieszamy i podgrzewamy (nie gotować !).