Do góry

Dania główne Przepis na:

Greckie sznycelki (bifteki)

Greckie sznycelki (bifteki)

Autor:

Przepisów i artykułów: 2232 Ocena: 13461

Dodano:

Odsłon: 939

Pyszny dodatek na drugie danie.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania:
    Bułkę namoczyć w wodzie, następnie odcisnąć. Cebulę i czosnek posiekać razem z natką pietruszki i 1 łyżką oliwy. Mięso doprawić do smaku solą, pieprzem i oregano, a ser feta pokroić na małe kawałki. Z mięsa formować kulki i faszerować fetą, po czym usmażyć na oliwie ze wszystkich stron.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń