Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie krucha i soczysta. Bardzo łatwa w przygotowaniu. W końcu ulubiona pora rodaków ;)
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 34
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3293
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 34
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3293
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na plastry 1,5 cm, po czym przekładamy do miski i zalewamy sosem, dodajemy olej. Mięso dokładnie łączymy z sosem oraz olejem i wstawiamy na 12 godzin do lodówki. Mięso wyjmujemy z zalewy, grillujemy co kilka minut przekładając mięso na ruszcie, by się nie przypaliło.