Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedni ją kochają (tak jak ja), inni wręcz nienawidzą. Mowa oczywiście o wątróbce ;D Grillowana wątróbka w boczku to ostatnio hit naszego domowego grilla. Jest świetną przekąską w oczekiwaniu na pozostałe pyszności. Fani wątróbki na pewno będą zachwyceni ;) Przepis banalnie prosty z wykorzystaniem tylko dwóch składników, a efekt fenomenalny!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 91
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 114
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 91
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 114
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy z błonek, dokładnie myjemy i osuszamy. Każdą z nich owijamy w plasterek boczku i spinamy wykałaczką.
Smażymy na rozgrzanym grillu kilka minut, aż boczek stanie się chrupiący, a wątróbka upieczona w środku. I gotowe! Najlepiej smakuje w towarzystwie aromatycznych sosów, np. czosnkowego. Smacznego ;)