Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna i smaczna zupa na obiad.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Składniki
Wykonanie: Grzyby opłukać, namoczyć i ugotować do miękkości. Groch również namoczyć, zalać wywarem, wrzucić 2/3 namoczonych borowików i gotować do miękkości. Marchewkę obrać, zetrzeć i podsmażyć na smalcu z resztą grzybów. Zupę doprawić do smaku, rozlać na talerze, włożyć po łyżeczce smażonej marchewki i podawać z pieczywem.