Do góry

Dodatki Przepis na:

Gruszka z camembertem

Gruszka z camembertem

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 76

Dodano:

Odsłon: 121

Gruszka podana na ciepło wypełniona serem pleśniowym.

Składniki

  • gruszki 2 szt
  • rukola 1 garść
  • ser camember 2 szt
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Gruszki przekroić na pół i wydrążyć środki na 0,5 cm od ścianek gruszki. Ser pokroić na małe kawałki.W połówki gruszki włożyć ser. Gruszkę złożyć w całość i owinąć w folię aluminiową. Piec około 15-20 minut w nagrzanym piekarniku.Po upieczeniu gruszkę wyjąć w folii i położyć na rukoli, można pokroić w plastry. Podawać na gorąco.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 12 lipca na cieplo jeszcze nie przyrzadzalam, warto spróbowac.
Ciekawy przepis.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń