Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 595
Polecam.
Odsłon: 555
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
...ale pyszny.
Odsłon: 595
Polecam.
Odsłon: 555
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i obsmaż całość przez ok. 1 minutę. Tak przygotowanym masłem posmaruj wszystkie kromki.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia, równomiernie rozłóż na nim kawałki chleba i włóż do nagrzanego piekarnika. Piecz w temperaturze 200°C przez ok. 10 minut.
W tym czasie możesz przygotować ulubioną pastę, aby posmarować nią gotowe grzanki. Świetnie pasują do zup.Źródło: Na żywo