Do góry

Przekąski Przepis na:

Grzanki z pastą z tuńczyka

Grzanki z pastą z tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 398

Dodano:

Odsłon: 7457

Grzanki moje ulubione danie, szybkie, tanie, smaczne i sprawdza się w każdej sytuacji

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulkę kroimy na drobno i sprzamy, rzodkiewkę kroimy na drobno lub ścieramy na grubym tarku tuńczyk mieszamy na drobno z rzodkiewką, drobno posiekaną bazylią cebulą i resztą składników, bułkę kroimy na kanapki wstawiamy do piekarnika na 5min na 180st posypując przyprawą. Pomidora kroimy na plasterki i paprykę

  2. Na grzanki nakładamy pastę pomidora i paprykę

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

marynka89 15 września 2011 kamis chyba ale teraz już się pojawia często różnych firm, może też być do zapiekanek

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 15 września 2011 Chętnie spróbuję, ciekawa jestem tego połączenia tuńczyka z rzodkiewką. Piszesz o przyprawie "złociste grzanki". Nie znam tej przyprawy, jakiej jest firmy ?

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń