Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następny przepis J.Olivera,sezon grzybowy w pełni ,więc delektujmy się darami lasu w różnych wersjach. Serdecznie polecam ten przepis:)
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 144
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7522
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 194
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 105
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 144
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7522
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 194
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 105
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Składniki
Opłukane grzyby pokroić w grubsze plastry,dać na rozgrzane masło,dodać papryczkę drobno pokrojoną, czosnek przeciśnięty przez praskę, posolić i smażyć 10min. Kromki chleba zrumienić na patelni. Do grzybów dodać mascarpone,natkę pietruszki,pieprz oraz sok z cytryny,zamieszać i zasmażyć. Gorące kłaść na tosty. Smacznego życzę!