Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz cukiniowy z pulpetami"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 476
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1291
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 53
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 347
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 476
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1291
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 53
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 347
Składniki
solą, pieprzem i papryką. Z masy uformuj pulpety. Wrzuć do wrzącej wody, gdy wypłyną, gotuj 4-5 min. Wyjmij łyżką cedzakową. Cebule pokrój w półplastry, podduś w garnku na oleju. Cukinię umyj, pokrój w grubą kostkę, dodaj do cebuli. Kiełbasę pokrój na plasterki, dodaj do cukinii. Pomidory sparz, obierz, pokrój, dodaj do gulaszu razem z koncentratem. Duś pod przykryciem do miękkości. Włóż pulpety.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie