Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 16
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 132
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 178
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 352
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 16
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 132
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 178
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 352
Składniki
Mięso umyj i pokrój w kostkę. Obierz cebulę i posiekaj. Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Razem z cebulą i mięsem zrumień na oleju. Przypraw. Duś 40 minut wlewając porcjami rosół.
Marchewki umyj i obierz. Papryki oczyść z gniazd nasiennych. Papryki pokrój w kostkę, marchewki, pietruszki, rzodkiewki i ogórka w plasterki, pomidory w półplasterki.A brokuł podziel na mniejsze kawałki. Wszystko dodaj do mięsa. Obierz kilka ząbków czosnku,pokrój w plasterki i dodaj do mięsa. Przypraw.Następnie duś około 25 minut. Zagęść.