Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz rybny z pieczarkami"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1806
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1806
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Ryby oczyścić, umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić w kostkę. Skropić sokiem z cytryny.
Cebulę pokroić w małą kostkę. Marchewki obrać pociąć w plasterki. Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki lub w paski. Razem przesmażyć na maśle, zalać wodą, doprawić i gotować do miękkości marchewki.
Po tym czasie dodać rybę i gotować ok. 10 minut. Z masła i mąki zrobić zasmażkę i zagęścić gulasz. Podawać np. z makaronem.Źródło: Twoje Imperium