Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz wołowy z borowikami"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 317
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32694
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 264
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 317
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 86
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32694
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 264
Składniki
Umyte mięso pokrój na kawałki. Natrzyj pieprzem, posiekanym czosnkiem i oprósz mąką. Podsmaż na patelni, pod koniec dopraw solą. Po ok. 10 minutach wyjmij wołowinę, a gorącą oliwę z sosem zostaw na kuchence.
Cebulę posiekaj, obraną marchew pokrój w plastry, a grzyby dokładnie oczyść.
Wrzuć przygotowane na patelnię po mięsie i lekko podsmaż.
Dodaj liście laurowe, ziele angielskie i zalej całość winem.
Duś potrawę tak długo, aż wołowina będzie miękka.
Czas przygotowania: 90 min, ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax