Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z dorszem i dynią"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 168
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 168
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Filety natrzyj solą, pieprzem i majerankiem. 1 cebulę posiekaj, posyp nią filety. Schłodź.
Pomidory sparz, zdejmij skórkę. Nieobrane cukinie i dynię pokrój w kostkę, paprykę w paseczki, 1 cebulę w piórka. Na oleju przesmaż cebulę, wsyp paprykę. Smaż 10 min, dodaj dynię i pomidory. Po 20 minutach wsyp cukinię. Dopraw czubrycą, papryką wędzoną, solą i pieprzem.
Na warzywach ułóż dorsza. Duś 10 min. Całe danie wymieszaj z mąką, duś 5 min. Gotowe posyp natką.Źródło: Chwila dla Ciebie