Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z gęsiny, z grzybami"
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13165
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 112
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22702
Smak wiosny!
Odsłon: 399
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 346
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13165
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 112
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22702
Smak wiosny!
Odsłon: 399
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 346
Składniki
Filety umyj, osusz i pokrój na cienkie plastry. Posól i obsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj pokrojone grzyby i całość smaż jeszcze przez chwilę. Następnie wyjmij mięso, a grzyby odstaw w ciepłe miejsce. Mąkę wymieszaj z bulionem i wlej do grzybów.
Chwilę podduś i dodaj obsmażone kawałki mięsa. Wszystko razem podgotuj. Po 5 minutach dodaj cebule i gałązkę tymianku. Podgotuj. Obierz czosnek, przeciśnij przez praskę i dodaj do sosu. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Sos podawaj z podsmażonymi kopytkami i sałatką warzywną.Źródło: Na żywo