Do góry

Przekąski Przepis na:

Gulasz z parówek

Gulasz z parówek

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano:

Odsłon: 1553

Bardzo dobre i łatwe w przygotowaniu

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokrojoną cebulę w piurka i pieczarki dusić na oleju około 20 minut. Póżniej dodać paprykę pokrojoną w kostkę, i na końcu parówki pokrojone na plasterki grubości 0,5 cm. Następnie dać przecier i dusić do miękkości, doprawić przyprawami. Wszystko można podlać trochę wodą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń