Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z parówkami"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 837
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 111
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9233
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 837
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 111
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9233
Składniki
W głębokim garnku podsmaż pokrojony w kostkę boczek. Dodaj drobno posiekany cebulę oraz czosnek. Całość smaż na małym ogniu, aż cebula się zeszkli.
Mieszankę oprósz mąką, dodaj mieloną paprykę i wlej bulion. Oczyszczone warzywa pokrój na mniejsze kawałki, wrzuć do garnka z cebulą i duś do miękkości. W razie potrzeby podlewaj wodą. Gdy warzywa będą miękkie, wlej keczup i wrzuć parówki.
Całość dopraw solą, pieprzem i duś jeszcze przez chwilę. Gotowy gulasz warzywny podawaj np. z pieczywem.Źródło: Na żywo