Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z sercami indyka"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34703
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34703
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Przepis przysłała Zofia Vogt z Bielska-Białej
Serca oczyść, umyj, pokrój w paski. Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę. Pieczarki oczyść, pokrój na plasterki. Natkę umyj, otrzep z wody, posiekaj.
Oliwę rozgrzej na patelni, włóż serca, smaż 15-20 minut. Dodaj cebule, zeszklij. Dodaj pieczarki, oprósz solą, pieprzem, słodką i ostrą papryką. Duś do miękkości.
Śmietanę dokładnie rozrób z mąką. Dodaj do gulaszu, wymieszaj, zagotuj. Przypraw do smaku, posyp natką.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2,30 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie