Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z szynki z kukurydzą"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, przypraw, obtocz w mące, podsmaż na patelni na oleju. Włóż do garnka, wlej 2 litry wody, gotuj 30 min.
Ziemniaki pokrój w kostkę, papryki na kawałki, pieczarki na plasterki. Marchewkę zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa, gotuj do miękkości. Wsyp kukurydzę, przypraw.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie