Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz ziołowy z kurczakiem"
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 447
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32622
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 81
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 109
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 447
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32622
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 81
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 109
Składniki
Ugotowaną kaszę wymieszaj z 2 łyżkami przyprawy do sałatek, trzymaj w cieple.
Obraną cebulę potnij w piórka, podsmaż na oliwie z oliwek razem z czerwoną papryką w proszku.
Następnie dodaj pokrojony w kostkę i posypany resztą przyprawy filet z kurczaka. Dolej pół szklanki wody.
Gdy mięso zmięknie, przygotuj zawiesinę ze szklanki wody i 2 łyżek mąki. Stopniowo wlewaj do gorącego sosu i mieszaj do czasu, aż sos zgęstnieje. Serwuj z ziołową kaszą jęczmienną.Źródło: Kurier TV