Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
Obierz imbir ze skórki, a następnie pokrój go na cienkie plasterki.
Ugotuj wodę. Sparz cytrynę, a następnie pokrój ją w plasterki.
Do szklanek włóż pokrojony imbir oraz plasterki cytryny.
Zaparz herbatę. Parz przez około 3 minuty.
Przygotowaną herbatą zalej następnie zawartość szklanek (imbir oraz cytrynę)
Na koniec dodaj miód do smaku i wszystko wymieszaj.