Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 275
Polecam.
Odsłon: 749
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36288
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 422
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 275
Polecam.
Odsłon: 749
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36288
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 422
Składniki
Rodzynki opłucz, osącz i zalej rumem.
Goździki i cynamon zalej wrzątkiem. Chwilę całość gotuj, a następnie wyłącz i wrzątkiem wraz z przyprawami zalej herbatę. Przykryj i zaparzaj 5 minut.
Cytrynę sparz, pokrój w plastry, włóż do szklanek. Przecedź herbatę. Nalej do szklanek, posłódź i dodaj rodzynki nasiąknięte rumem.