Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez pieczenia, gotowe w 2 minuty
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 338
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 233
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3392
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 338
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 233
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3392
Składniki
Ugotować budyń waniliowy i wymieszać z rodzynkami. Ułożyć warstwę herbatników i wysmarować je nadzieniem, a następnie przykryć kolejnymi. Jeść można od razu, albo poczekać, aż budyń wystygnie, ale obawiam się, że wtedy będzie trzeba jeść łyżeczką, bo będą miękkie ;)