Do góry

Przekąski Przepis na:

homar po polsku

homar po polsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 109

Dodano:

Odsłon: 2461

proste, dobre, tanie i oryginalne

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. rybę oczyścic ze skóry i ości. Kawalki poukladać na salaterce i obficie polać sokiem z calej cytryny

  2. zetrzeć marchew na najdrobniejszych oczkach tarki i rozprowadzić na rybie. Skropic obficie sokiem z cytryny

  3. Następnie nalożyć warstwę majonezu i przybrać natką lub koprem w/g uznania. . Wstawić do lodówki na kilka godzin.

  4. Najlepsze na drugi dzień.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kobra6 03 czerwca 2010 Coś nowego i dobrego z wędzonej rybki.Idzie do ulubionych:):):)Pozdrawiam

6 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kobra6 03 czerwca 2010 Nareszcie coś nowego z ryby wędzonej:):):)Pozdrawiam

6 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń