Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 1922
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 224
Polecam.
Odsłon: 1583
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 663
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 30
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 1922
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 224
Polecam.
Odsłon: 1583
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 663
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 30
Składniki
Hommus w egipskiej wersji jest wyrazisty w smaku i aksamitny w konsystencji. Do tego jest to niezwykle łatwa i szybka w przygotowaniu przekąska. Składniki trzeba wrzucić do miski i długo malaksować do uzyskania gładkiego sosu. Dodaje zawsze odrobinę zalewy z cieciorki, żeby sos nie był zbyt gęsty.
Hommus najbardziej smakuje kawałkami chrupkich warzyw, jak ogórek, marchew, cykoria. Na co ma się tylko ochotę! Smacznego!