Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach PRL-u kiedy ciężko było o jakieś smakołyki,takie kanapki świetnie się sprawdzały.Smakowały wybornie. Często i teraz wracam do nich,są smaczne,aromatyczne,a pieczarka to jedyny grzyb ,który można jeść na surowo i nie zaszkodzi. Serdecznie polecam:)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Akurat nie miałam weki,a była ochota na takie kanapeczki,pokroiłam bułkę w kromki. Każdą z kromek posmarować masłem Pieczarki umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Kroić plasterki,kłaść na kromki,posolić i obficie popieprzyć. Najlepsze są po pół godzinie jak pieczarki zaczną puszczać soki. Smacznego życzę!