Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indycze pulpeciki"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Składniki
Chleb namocz w wodzie, odciśnij. Indyka, chleb, jajko i słonecznik wyrób, przypraw. Uformuj pulpety. Wrzuć do wrzącego bulionu, gotuj 15 min.
Sos: kilka łyżek bulionu wyrób z mąką i jogurtem. Pulpety wyjmij. Do wywaru wsyp marchewkę z groszkiem, wlej olej, dodaj ser. Gotuj 10 minut.
Mieszając, wlej mieszankę jogurtową. Przypraw. Gotuj, aż sos zgęstnieje. Włóż pulpety.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie