Do góry

Dania główne Przepis na:

Indyk gotowany w folii

Indyk gotowany w folii

Autor:

Przepisów i artykułów: 1520 Ocena: 12881

Dodano:

Odsłon: 209

Sprawdzony przepis na "Indyk gotowany w folii"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso umyj, przypraw, obtocz w sezamie i czarnuszce, zawiń w folię spożywczą i włóż do gotującej się wody na 20 minut.

  2. Awokado i mandarynki pokrój w kostkę, natkę posiekaj. Dodaj oliwę, sok z cytryny i przyprawy, wymieszaj. Polędwiczki pokrój w plastry, podawaj z salsą z awokado.

  3. CZAS: około 45 minut

    Źródło: Dobry Tydzień

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń