Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Indyk z musem z buraków i jabłek"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 371
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 422
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 767
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 371
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 422
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 767
Składniki
Piersi z indyka oczyść i podsmaż na grillowej patelni. Buraki i jabłka po obraniu zetrzyj na tarce o grubych oczkach do garnka. Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę,przeciśnięty przez praskę czosnek i resztę składników.
Zawartość garnka gotuj 10 minut, następnie zmniejsz ogień i duś 1,5 godziny pod przykryciem. Całość co jakiś czas mieszaj, aby mus się nie przypalił. Gdy zgęstnieje, polej nim grillowany filet.Źródło: Na żywo