Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indyk ze świderkami i winogronami"
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 56
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 884
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 111
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 3871
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 56
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 884
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 111
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 3871
Składniki
Mięso umyć, pokroić w małą kostkę.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Winogrona umyć, przekroić na pół, usunąć pestki.
Rozgrzać na patelni po 3 łyżki masła i oliwy. Podsmażyć posiekaną cebulę, dodać mięso, sól, pieprz, tymianek.
Podsmażyć, dodać winogrona, podlać wodą, dusić pod przykryciem 15 min, wymieszać z makaronem, posypać pokruszonym serem.Źródło: Twoje Imperium