Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie nadaje sie do herbatki lub kawy
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Składniki
Make przesiac przez sito i wymieszac z proszkiem do pieczenia. jaja ubic z cukrem na kogel-mogel i nie przerywajac ubijania dodawac stopniowo make. Maslo topimy na parze ,a gdy przestygnie powoli wlewamy je do ciasta caly czas ucierajac. Obrac jablka i banany pokroic w plasterki. Do przygotowanej tortownicy z kominkiem wlac 2/3 ciasta i na ciescie ulozyc jablka,a na nich banany.Posypac rodzynkami i kokosem. Przykryc pozostalym ciastem.Posypac wierzch rowniez kokosem. Piec w tem 200 st ok 40 min.