Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 37
...ale pyszny.
Odsłon: 93
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 199
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 37
...ale pyszny.
Odsłon: 93
Składniki
utrzeć margarynę z cukrem dodać po 1jajku ,czubatą łyżkę mąki przennej na przemian ucierając .Na koniec wsypać proszek mąkę ziemniaczaną i resztę przennej budyń ugotować jabłka pokroić na kawałki
połowe ciasta rozsmarować na blasze ,ułożyć jabłka posypać cynamonem na jabłka rozlać gorący budyń i przykryć resztą ciasta piec ok 40 min