Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
UMYTE I OSUSZONE JABLKA NADZIEWC NA PATYKI DO SZASZLYKOW BAKALIE UPRAZYC NA SUCHEJ PATELNI ; ROZDROBNIC W MALAKSERZE ; HERBATNIKI POKRUSZYC I POLACZYC Z BAKALIAMI. PRZYGOTOWAC SZEROKI RONDEL Z GRUBYM DNEM , WSYPAC CUKIER , DODAC WODE ;PODGRZEWC NA SREDNIM OGNIU OK 15 MIN AZ CUKIER PRZEKSZTALCI SIE W ZLOTY KARMEL . PODCZAS KARMELIZOWANIA MOZESZPORUSZAC RONDLEM / NIE WOLNO MIESZAC / ;UWAZAJ ZEBY SIE NIE OPRZYC. JABLKA KOLEJNO ZANURZAC W KARMELU I POTEM SZYBKO W BAKALIACH ODSTAWIC DO ZASTYGNIECIA.