Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 228
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34979
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 189
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 228
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34979
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 189
Składniki
Sałatę i szpinak dobrze umyć i odwirować z wody
Bekon (najlepiej z Morlin) pokroić w paski i zasmażyć. Potem odsączyć z tłuszczu.
słonecznik uprażyć delikatnie na suchej patelni
Pomidory odsączyć z oliwy i pokroić w paski. Fetę pokroić w kostkę.
Sos: połączyć śmietanę (ok 3 łyżki), majonez (ok 3 łyżki) i przeciśnięty czosnek
Wszystkie składniki połączyć ze sobą w ostatniej chwili tuż przed podaniem polewając sosem. Udekorować kilkoma pomidorkami koktajlowymi.