Przekąski Przepis na:
Jaja faszerowane

Przepisów i artykułów: 231 Ocena: 7290
Dodano: 16.01.2010
Odsłon: 14278
połączenie moich ulubionych smaków w jednym małym kęsie :)
Składniki
- 8 jaj ugotowanych na twardo
- 2 kopiate łyżki majonezu
- sól, pieprz
- 10 drobno posiekanych oliwek zielonych
- 3 suszone pomidory z oliwy -drobno posiekane
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Obrane jaja przekroić na połówki, wydrążyć żółtka. Żółtka i majonez wymieszać na jednolitą masę, dodać resztę składników, doprawić i wymieszać. Nadziać tym pyszne nadzieniem białka i wcinać ze smakiem .
-
Smacznego
Komentarze do przepisu (7)

patrusia84 31 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Wypróbuję na następnej imprezie!2 Kto głosował? | Odpowiedz

agatasur 31 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Ale fajnie brzmi i wygląda... aż się robię głodna :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

cola 30 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
uwielbiam oliwki:-)2 Kto głosował? | Odpowiedz

agulaa 17 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
do ulubionych, pychotka:)2 Kto głosował? | Odpowiedz

landryna8215 16 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Brzmi pysznie2 Kto głosował? | Odpowiedz

bozena58 16 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
bardzo fajna przekąska2 Kto głosował? | Odpowiedz

margo21 16 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
pycha2 Kto głosował? | Odpowiedz