Do góry

Przekąski Przepis na:

Jaja faszerowane

Jaja faszerowane

Autor: annawk

Przepisów i artykułów: 231 Ocena: 6967

Dodano: 16.01.2010

Odsłon: 14204

połączenie moich ulubionych smaków w jednym małym kęsie :)

Składniki

  • 8 jaj ugotowanych na twardo
  • 2 kopiate łyżki majonezu
  • sól, pieprz
  • 10 drobno posiekanych oliwek zielonych
  • 3 suszone pomidory z oliwy -drobno posiekane
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Obrane jaja przekroić na połówki, wydrążyć żółtka. Żółtka i majonez wymieszać na jednolitą masę, dodać resztę składników, doprawić i wymieszać. Nadziać tym pyszne nadzieniem białka i wcinać ze smakiem .

  2. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń