Do góry

Śniadania Przepis na:

Jaja sadzone

Jaja sadzone

Autor: fiorof

Przepisów i artykułów: 35 Ocena: 295

Dodano: 13.11.2012

Odsłon: 2918

Jajeczne śniadanie.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelni podgrzewamy olej.

  2. Rozbijamy jajka i smażymy dalej na wolnym ogniu. Kiedy zauwazymy, że jajko odpowiednio się ścięło - zdejmujemy je ostrożnie z patelni.

  3. Gotowe. Posypujemy natką. Doprawiamy do smaku. Podajemy ze świeżym , ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem. Smacznego :)

  4. Na patelni podgrzewamy olej.

  5. Rozbijamy jajka i smażymy dalej na wolnym ogniu. Kiedy zauwazymy, że jajko odpowiednio się ścięło - zdejmujemy je ostrożnie z patelni.

  6. Gotowe. Posypujemy natką. Doprawiamy do smaku. Podajemy ze świeżym , ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konia 13 listopada 2012 Zwyczajne jajka sadzone , a jak pieknie podane , bardzo smakowicie wygladaja.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mala_black 13 listopada 2012 Najlepsze jaja sadzone na masełku ,nie na oleju ,a fujjjjj z olejem !

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń