Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajecznica a'la Italiana

Jajecznica ala Italiana

Autor: taura

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 5878

Dodano: 21.04.2012

Odsłon: 9097

Leniwy sobotni poranek inspiruje do przyrządzenia podkręconego śniadania. Dziś jajecznica a'la Italiana.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na gorące masło na patelni wrzuciłam drobno posiekaną małą cebulę oraz małego pomidora pokrojonego w kosteczkę. Smażyłam ok. 2 minuty. Po tym czasie wbiłam 3 jajka, wycisnęłam 1 ząbek czosnku i osoliłam. Smażyłam mieszając do ścięcia się jajek. Szczypiorek dla smaku i ozdoby.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

biurwa 21 kwietnia 2012 uwielbiam taką jajecznicę, zrobię ją sobie dziś na kolację :)

46 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

iwona_s 21 kwietnia 2012 Rozumiem, że ma to być świeży pomidor (?) taki kwietniowy... nooo samo zdrowie. Ja dziękuję.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń